„ПАЙП СИСТЕМ“ АД е утвърдена на българския строителен пазар компания, която предлага богата гама от услуги, свързани с реализацията на различни по вид строителни проекти – търговски комплекси, хотели, административни, жилищни и индустриални сгради и други.

Компанията има над 16-годишна история на пазара и е изпълнила над 500 обекта.

Строителен мениджър е на редица значими за столицата проекти.

Под бранда на „PSS”, като строителен мениджър, на инвеститора се предлага една пълна и прозрачна услуга на най-добрата цена, в желания срок. Подбират се най-добрите изпълнители във всяка една област, за всяка част от сградата, които координират и управляват процесите, така че обектът да се изпълни качестествено, в срок и на най-добра цена. Желанието на „ПАЙП СИСТЕМ“ АД е да бъде максимално полезна на възложителя. Целта – да се даде оптималното решение, без значение дали проектът е голям или малък, клиентът – български или чуждестранен.

Работата на компанията е базирана на висок професионализъм – иновативни софтуерни програми за проектиране, обучения, проучване на нови технологии и материали на пазара. Тя се възползва и от големия опит, придобит от изпълнението на стотици строителни обекти.

„ПАЙП СИСТЕМ“ АД е носител и на престижната награда „Сграда на годината“ 2018 в областта на здравеопазването с реализацията на „МБАЛ „Света София“ – Корпус 2.

С реализацията на BRITANICA Park School са отличени с престижната награда „Сграда на годината 2019“ в категория „Социална инфраструктура: сгради култура, образование и спорт“!

За успешното изпълнение на SEG Work & Logistic Hub печелят престижната награда „Сграда на годината 2019“ в категория Корпоративни сгради!

През 2020 г. успешната реализация на  „GREEN OFFICE AND RESIDENTIAL AREA“ бе отличена с награда в категория „Сгради с елементи на „зелена“ архитектурa и иновации”.

Също през 2020 г. SYNTHESIA LOGISTICS грабна статуетката в „Сграда на годината“ в категория: „Производствени, логистични и търговски сгради“.

„ПАЙП СИСТЕМ“ АД налага нови стандарти на работа в строителната индустрия!

„ПАЙП СИСТЕМ“ AД е редовен член на КСБ – Областно представителство – София.