„ЮНГ ПРОЕКТ“ ООД е фирма с доказан опит в сферата на строителството и е с ключова позиция сред водещите български строителни компании. Дружеството е с капитал 100 000 лева и седалище в гр. София.

ЛОГИСТИЧЕН ЦЕНТЪР, състоящ се от 5 бр. складови халета – Индустриална зона Божурище / Bojuriste, Bojuriste1, Bojuriste 2 /

Екипът на фирмата е млад, динамичен, надежден и компетентен. Амбициозната цел на висококвалифицираните специалисти е налагане на европейско качество в строителството и търговията, отговаряйки на растящите предизвикателства на пазара.

Производствено– складова сграда с администрация на фирма Buldecor – с. Мрамор /Buldecor, Bildecor 2/

Широкият спектър от дейности на „ЮНГ ПРОЕКТ“ ООД е гаранция за реализацията на всяко инвестиционно намерение – от идейния проект до завършване на строителството и въвеждане на обекта в експлоатация.

Офис сграда ЮНГ 3 – гр. София /Office JUNG 3/

Следвайки своя ръководен принцип „Знам и мога” вече 25 години фирмата развива успешно две основни дейности: проектиране и строителство.

BILLA бул. България, гр. София /Billa Bulgaria/
BILLA Костинброд /Billa Kostinbrod/

През годините на своето съществуване екипът на „ЮНГ ПРОЕКТ“ ООД натрупа богат опит и предлага комплексно строителство като главен изпълнител на индустриални и търговски обекти, както и офис сгради „до ключ”. Фирмата разполага и със собствен проектантски екип, подготвен да превърне всяка идея и желание в целесъобразен инвестиционен проект.

Доверието на клиентите е техният най-голям капитал!

Производствена сграда на фирма Сенсата Технолоджис – гр. Ботевград /Sensata/;
Шивашко предприятие на фирма Шпорталм – гр. Мадан /Sportalm/;
Керамичен завод на фирма Винербергер  – гр. Луковит /Wienerberger/