Успешно завърши проект BUSLeague – Стимулиране на търсенето на умения за енергийно ефективно строителство

Този европейски проект е част от програма Хоризонт 2020 в рамките на инициативата BUILD UP Skills, която започна през септември 2020 г. и ще приключи през февруари 2023 г. Камара на строителите в България участва като партньор по проекта.

BUSLeague е посветен на стимулирането на търсенето на умения за устойчиво енергийно развитие в строителния сектор и се фокусира върху комбинация от четири елемента: взаимно признаване на умения за прилагане на енергийна ефективност, повишаване на осведомеността, изграждане на капацитет и законодателни промени.

Моля посетете следния линк Click here за да видите следните постигнати резултати:

ръководство за най-добри практики за прилагане на зелени обществени поръчки, пазарно валидиране на квалификацията за признаване на умения за прилагане на енергийна ефективност, набор от налично съдържание и ресурси за обучение по енергийна ефективност, споделени истории, статии, напредък на ниво държава и др.

Каним Ви да научите повече за проекта BUSLeague, като се абонирате за бюлетина newsletter и го следвате в Twitter и LinkedIn.

Ако имате нужда от повече информация за проекта, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес: [email protected]