Уважаеми колеги,

В навечерието на най-големия християнски празник – Възкресение Христово, приемете моите най-искрени поздрави и пожелания за здраве и лично щастие, професионални успехи и много поводи за радост и удовлетворение от постигнатото.

Великден е празник на надеждата, че идва ново начало, по-добро и по-благодатно време. Предстои изпълнението на мащабни инвестиции в страната – по европейските програми, по Националния план за възстановяване и устойчивост, по Инвестиционната програма за общински проекти към държавния бюджет за 2024 г. Очакванията на строителния бранш са за сериозна заетост и работа. Надяваме се централната и местните власти да мобилизират своите усилия и в най-кратки срокове да започнат обявяването и възлагането на поръчки. Ние като бранш с доказан професионализъм, капацитет и опит имаме готовност да реализираме обектите качествено и в срок.

В дните на вярата в доброто и новата надежда да си пожелаем да бъдем все така обединени около общите ни каузи, заедно да отстояваме интересите на сектор „Строителство“ и да утвърждаваме доброто име на българския строител. Само така можем да вървим напред и да допринасяме за икономическото развитие и просперитета на нашата страна.

Нека Възкресението ни изпълни с вдъхновение и нови сили, за да продължим да градим и да правим България все по-хубаво място за живот и работа, привлекателна за бизнес и инвестиции.

Желая на Вас, Вашите екипи и Вашите близки светли празници, изпълнени с благодат, топлина и обич!

 

Инж. Илиян Терзиев,

Председател на УС на КСБ