На 29 ноември в София ще се проведе Международен форум „ИСТОРИЯ И БЪДЕЩЕ – недвижимо културно наследство и енергийна ефективност“.
Събитието е посветено на темата за опазването на недвижимото културно наследство в контекста на новата модерна рамка за енергийна ефективност. Акцент в програмата ще бъде участието на водещи специалисти от Италия, които ще споделят дългогодишния опит в тази област и възможностите му за приложение в България.

Организатори на събитието са: Посолството на Италия в България, ИЧЕ – Агенция София, Конфиндустрия България (Сдружение на италианското предприемачество в България) в партньорство с Агенция CasaClimaКамара на Архитектите в България Регионална Колегия София Област и Камара на строителите в България.
Форумът включва еднодневна конферентна програма със специалисти от Италия и България и експозиционна част за фирми от сектора. Международното изложение ще даде възможност на фирмите да представят своите продукти и иновации, както и да намерят нови партньори от България и чужбина.

На този линк можете да намерите условията за участие в изложението и възможностите за видимост. ЛИНК

Участието като посетител на изложението и конференцията е безплатно, като е необходима предварителна регистрация на следния ЛИНК до дата 24/11/22г.

Програма на събитието

За регистрация като изложител, може да изпращате своите заявки на имейл [email protected] не по-късно от 18/11/2022г.

Екипът на Конфиндустрия България остава на разположение за допълнителна информация на тел. tel. +359 2 45 000 12 и и-мейл [email protected].