Уважаеми дами и господа,

Информираме Ви, че е удължен срокът за участие в Годишните награди за отговорен бизнес 2022 – най-престижния национален конкурс за компании с кауза.

Поради повишения интерес в последните дни Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) удължава срока за участие в Годишните награди за отговорен бизнес 2022 – юбилейното 20-о издание на първия и най-престижен конкурс за компании с кауза. Авторитетното състезание за корпоративна социална отговорност, устойчиво развитие и многообразие с мото „Дай добър пример“ ще отличи успешни инициативи в подкрепа на хората, обществото и природата, осъществени през 2022 г. Компании от всички сектори от цялата страна могат да кандидатстват самостоятелно или да бъдат номинирани от своите партньори от гражданския сектор, комуникационни агенции, агенции за подбор на персонал и др. Целта на БФБЛ e да насърчи добрите практики за социална отговорност и да популяризира корпоративните програми с най-голямо въздействие.

Новият краен срок е 31 януари 2023 г., участието е безплатно, а регламентът и други подробности са публикувани на уеб страницата на БФБЛ.