В хотел "Кемпински –Зографски" – София ще се състои конференция на тема „Българо- Руско търговско икономическо сътрудничество „в областта на инвестиции, строителство, туризъм, недвижимост. Конференцията е под патронажа на министъра на икономиката и енергетиката на Република България и с подкрепата и участието на на Народното събрание на Република България и Държавната агенция по туризъм, и Тя ще бъде едно от важните -значимите събития в Българо – Руските отношения на 2008 г., наречена Година на Русия в България, не само на политическия, икономическия,а също така и в културния живот, както на Русия така и на България.
Основни теми на конференцията са: инвестиции, строителство,търговия, туризъм.
Официалната делегация от руска страна ще се състои от представители на Администрацията на президента на Руската Федерация, Министерство на икономическото развитие и търговията на Руската Федерация,Федералната агенция на туризма на Руската Федерация.
Организационнен комитет на Конференцията / Национальная Корпорация Экономического Развития, www.nker.ru, и SH.Development Ltd/ учтиво кани заинтересованите фирми да вземат участие в тридневния бизнес форум. Предвижда се организирането на изложба и представяне на български инвестиционни пректи,предложения за съвместен безнес в сферата на строителството, туризма,покупко-продажба на недвижими имоти,стоки на български производители.
Моля, попълнете приложената регистрационна бланка, в случай че тематиката на конференцията представлява интерес за Вас и ги изпратете едновремменно на на е- mail: [email protected] и [email protected].
Допънителна информация може да получите на телефони 0889771772 и 0893470450 г- н Стоян Хаджиев и тел на КСБ- 02/8062962 и 0878971187 Таня Бъчварова
Прилагаме:
Предварителната програма на конференцията
Концепция
Регистрационна форма
iconBlanka_KSB.doc (1.40 MB)

Провеждането на форума се отлага за месец октомври.
Допълнително ще бъдете информирани за точната дата и прогарамата на форума.