Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

SuSudCo – Втори уъркшоп за изграждане на капацитет в сферата на социалния диалог

април 21, 2021 @ 10:00 am - 1:00 pm

Камара на строителите в България, заедно с партньори по проект SuSodCo, организира втори уъркшоп за изграждане на капацитет в сферата на социалния диалог на 21 април 2021 г. от 10:00 до 13:00 ч. (източноевропейско време). Той ще се проведе на английски език във формат на интерактивна сесия. В него ще вземат участие представители на работодателски организации и синдикати. След кратко обучение върху основните компоненти на комуникационната стратегия, участниците ще работят на групи с цел подготовка на национални комуникационни стратегии, базирани на техните планове за социален диалог с помощта на външни PR и комуникационни експерти.

Уъркшопът е продължение на виртуалния семинар по проекта от 15-и април, в който изтъкнати експерти от унгарски и европейски работодателски и работнически организации ще представят ключови аспекти на комуникационните стратегии в строителния сектор от национална и международна гледна точка.

Повече подробности са налични в дневния ред* и поканата. За да участвате в събитието е необходимо да се регистрирате онлайн като използвате следния линк. 

Повече информация за събитието можете да намерите тук.

* Дневният ред е в централноевропейско време.

 

Детайли

Дата:
април 21, 2021
Час:
10:00 am - 1:00 pm

Място

Zoom

Детайли

Дата:
април 21, 2021
Час:
10:00 am - 1:00 pm

Място

Zoom