Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Трето виртуално събитие за изграждане на капацитет на тема: „Дигитализация и цифрови умения в рамките на социален диалог“, част от проект „SuSodCo“

28 юни, 2021г. - 29 юни, 2021г.

Камара на строителите в България има удоволствието да Ви покани на третото събитие за изграждане на капацитет, насочено към подобряване на ключовите умения у социалните партньори за подпомагане на индустриалните отношения в сектор “Строителство” в Централна и Югоизточна Европа.

Покана за събитието и предварителен дневен ред можете да намерите на следния линк.

Програмата за събитието е налична на следния линк.

Това е третото от четирите взаимосвързани събития за изграждане на капацитет, които се провеждат в рамките на проект “SuSodCo”. Първото събитие през декември 2020 г. беше фокусирано върху последните тенденции в европейския строителен сектор – дигитализация на икономиката, иновации в цифровите икономики, пазарите на труда и управлението на промяната и други (Събитие 1). Второто събитие през април 2021 г. беше посветено на комуникационната стратегия и нейното значение за ефективен социален диалог (Събитие 2). Третото събитие през м. юни, организирано от българските партньори, е специално разработено обучение за дигитални умения, приложими в социалния диалог. Четвъртото събитие през ноември 2021 г. ще бъде фокусирано върху обучението по комуникационни умения и успешно кандидатстване за еврофинансиране в сферата на социалния диалог.

Очакваме Ви с нетърпение на нашите онлайн сесии за изграждане на капацитет на 28-и и 29-и юни.

Детайли

Начало:
28 юни, 2021г.
Край:
29 юни, 2021г.

Място

Online

Детайли

Начало:
28 юни, 2021г.
Край:
29 юни, 2021г.

Място

Online