Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

INDUSTRIAL GREEN CONSTRUCTION FORUM

21 март

Уважаеми строители, 

На 21.03.23 г от 09:30 ч. BAU Academy организира целодневно хибридно събитие с безплатна регистрация, което е полезно и подходящо за членове на КСБ.

INDUSTRIAL GREEN CONSTRUCTION FORUM – проектиране, строителство и експлоатация на индустриални сгради

Безплатна регистрация

INDUSTRIAL GREEN CONSTRUCTION FORUM е събитие, в което професионалисти в ПРОМИШЛЕНОТО СТРОИТЕЛСТВО обменят знания и практически опит,  информация за продукти и технологии, допринасящи за конкурентоспособността им и природосъобразния отпечатък в проектите им на индустриални сгради и довеждаща инфраструктура!

Събитието ще се проведе в хибриден целодневен формат на 21.03.2023 г. (вторник) и е насочено към инвеститори, архитекти, проектанти, строители, Project Management компании, с цел внедряването на устойчиви решения в проектите им.

Форумът е подходящ за членове на секции: „МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ“, „ХИДРОТЕХНИЧЕСКО СТРОИТЕЛСТВО И ВиК МРЕЖИ И СЪОРЪЖЕНИЯ“, „ИЗОЛАЦИИ“, „КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ И СТРОИТЕЛЕН НАДЗОР“ към КАМАРА НА СТРОИТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ.


За BAU Academy:
BAU Academy e обучителна структура и комуникационна платформа за въвеждане на иновативни технологии в строителството!

BAU Academy организира специализирани уебинари/семинари за инженери, архитекти, проектанти, инсталатори, строители, предприемачи. Презентират се най-модерни технологии в строителството за повишаване компетенциите и професионализма на заетите в тази индустрия.

При интерес следете страницата със събития.

Детайли

Дата:
21 март

Детайли

Дата:
21 март