Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Българо-турски бизнес форум с двустранни срещи

23 март, 2023г.

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Във връзка с организирания от Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) Българо-турски бизнес форум с двустранни срещи, планиран за 16.02.2023 г. в гр. Бургас, бихме желали да Ви уведомим, че поради настъпилите непредвидени трагични обстоятелства, свързани със земетресенията и последвалите човешки жертви и разрушения на територията на Република Турция, се наложи промяна на предварително договорената дата на провеждане на събитието.

С настоящото Ви информираме, че новата дата за провеждане на Българо-турския бизнес форум с двустранни срещи е 23 март 2023 г. в гр. Бургас, Международен конгресен център, зала „Черноморие“.

Регистрацията за участие в събитието на www.b2bconnect.bg и на https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHeI3QziVlAhzFUrckJzwgEkQ18vM1ASsm75pNPR8AKbeHGw/viewform остава отворена до 10 март 2023 г.

Събитието ще предостави възможност на представителите на фирми от секторите информационни и комуникационни технологии, агро технологии и дигитално земеделие,  възобновяеми енергийни източници и строителни материали в България да се запознаят с нови потенциални партньори, както и да осъществят преки контакти. Предвижда се бизнесът да бъде запознат с актуални постижения и проблеми в тези области и възможните решения, пред които са изправени фирмите в съвременната динамична икономическа обстановка. Участие в проявата ще вземат водещи специалисти от областта на информационните и комуникационните технологии, иновациите в областта на земеделието, както и в областта на възобновяемите енергийни източници. Основната цел на проявата е да развие и задълбочи икономическата стабилност на предприятията от посочените сектори и да създаде подходящи условия за реализиране на доходоносни сделки и добри партньорства.

Допълнителна информация може да бъде получена от Светла Запрянова на тел.02 940 79 75 и от Наталия Нечева на тел. 02 940 79 37.

Участието в събитието е безплатно и се организира по проект № BG16RFOP002-2.052-0001 „Подкрепа на интернационализацията на българските предприятия чрез провеждане на търговски мисии, бизнес форуми, конференции, контактни борси и двустранни срещи“, в изпълнение на дейност 2 “Организиране в България на бизнес форуми, конференции, контактни борси и други прояви за създаване на бизнес партньорства”, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014–2020, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

Детайли

Дата:
23 март, 2023г.

Детайли

Дата:
23 март, 2023г.