Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Уебинар: Финансови инструменти за енергийна ефективност и ВЕИ

31 януари

Уважаеми строители,

Следвайки мисията си да подпомагат компаниите за намиране на подходящи източници на финансиране, Българската търговско-промишлена палата и Съветът по инвестиции към нея отправят покана за участие в уебинар на тема „Финансови инструменти за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници“, който ще се проведе на 31 януари 2023 г. от 15.00 ч.  в хибриден формат. Събитието ще се проведе в БТПП, София, ул. Искър 9 и в платформата zoom.

Целта на събитието е представяне на финансови инвестиционни продукти и банкови финансови продукти, предназначени за разгръщане на дейност в сектор енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници. Ще бъдат направени презентации от Фонд за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници и Национален доверителен екофонд. Примери за банкови продукти ще дадат представители на Българска банка за развитие, Обединена българска банка и Уникредит Булбанк. Ще бъдат представени и примери за успешни практики в сектор енергетика.

Уебинарът е предназначен за представители на бизнеса – компании, двустранни търговски палати, регионални търговски палати, както и за общини и др.

Желаещите да участват събитието, могат да заявят предварително своя интерес на следния линк, в срок до 27 януари 2023 г. /петък/. Участието е безплатно. Регистрираните участници ще получат допълнителна информация за свързване, в случай че предпочитат виртуално участие.

Проект на програма за събитието можете да откриете на следния линк.

За допълнителна информация: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, e-mail: [email protected].

Детайли

Дата:
31 януари

Детайли

Дата:
31 януари