Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Регионална конференцията RЕ-Source Southeast

септември 13 @ 8:00 am - септември 14 @ 5:00 pm

На 13-14 септември 2021 г. в гр. София ще се проведе регионална конференцията RЕ-Source Southeast (София, 13-14 септември 2021). Събитието се организира от RE-Source Hub Bulgaria – Асоциация за Производство, Съхранение и Търговия с Електроенергия (АПСТЕ) и Българска Ветроенергийна Асоциация (БГВЕА), с подкрепата на RE-Source Platform, водещия европейки форум за корпоративно използване на възобновяема енергия.

Целта на събитието е да събере на едно място големи индустриални консуматори, търговци на електроенергия и производители на възобновяема енергия, както и да създаде среда за изграждане на търговски отношения между тях. Програмата е фокусирана върху теми от практическо значение за всички участници – възможности за декарбонизация на индустрията; корпоративни договори за снабдяване с чиста енергия; разработване, финансиране и реализация на нови ВЕИ проекти на пазарен принцип; индустриално съхранение на енергия и др.

Събитието е отворено за присъствие без такса на до 25 индустриални консуматори на електроенергия, които имат интерес от сключване на корпоративни договори за доставка на възобновяема енергия. При желание от Ваша страна моля да изпратите заявка на следния адрес: [email protected]

Всички останали компании, могат да се включат в събитието като партньорски организации, което ще им даде право на отстъпка в цената за участие и публикуване на тяхното корпоративното лого на сайта на конференцията.  

За регистрация, моля попълнете формата на следния линк.

RE-Source Southeast е хибриднa конференция и при невъзможност за физическо присъствие ще може да участвате онлайн.

При желание за включване в програмата като лектор или като спонсор на конференцията, както и за допълнителна информация можете да се свържете с:

Ралица Николова

Директор Бизнес развитие

[email protected]

+ 359 885 006 534

 

Марияна Янева

Директор Политики и Комуникации

[email protected]

+359 885 277 627

 

Детайли

Начало:
септември 13 @ 8:00 am
Край:
септември 14 @ 5:00 pm

Организатор

RE-Source Hub Bulgaria

Място

гр. София

Детайли

Начало:
септември 13 @ 8:00 am
Край:
септември 14 @ 5:00 pm

Организатор

RE-Source Hub Bulgaria

Място

гр. София