Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Покана от БТПП за участие в онлайн курсове „Как да продаваме успешно в Amazon и Ebay“

юни 7, 2021 @ 8:00 am - юни 17, 2021 @ 5:00 pm

Он-лайн обучения на БТПП са насочени към предприемачи, които проявяват интерес да търгуват, ползвайки най-разпространените платформи за електронна търговия в света – Amazon и eBay.

Учебната програма е съобразена с нуждите на българските МСП, които искат да развият своя потенциал в сферата на електронната търговия. Обучението съчетава теория с практика, като всяка функционалност на платформите ще бъде съпроводена с пример в реално време от тестов акаунт. Курсовете ще се проведат независимо един от друг, като участниците имат избор да се обучават само по програмата за една от платформите или и за двете.

Всеки курс се състои от четири двучасови сесии, които ще се проведат в периода 7-17 юни 2021 г. На успешно завършилите ще бъде издаден сертификат за участие. Участниците в обучението ще получат безплатна индивидуална консултация от обучителите като бонус.

Можете да намерите подробна информация за графика и учебната програма, профил на фирмата-обучител AMZ Genesis, регистрационен формуляр с таксите за участие, и промоционални видеоклипове за обученията на следния адрес – https://drive.google.com/drive/folders/17o7z_ziYMAQE_iYyPjeIhxVArOoAkuql

Допълнителна информация за обученията може да получите от Дирекция „Европейска интеграция и европейски проекти” на ел. поща: [email protected], тел. 02 8117 553.

 

Детайли

Начало:
юни 7, 2021 @ 8:00 am
Край:
юни 17, 2021 @ 5:00 pm

Организатор

БТПП
Email:
g.dimitrova@bcci.bg

Място

online

Детайли

Начало:
юни 7, 2021 @ 8:00 am
Край:
юни 17, 2021 @ 5:00 pm

Организатор

БТПП
Email:
g.dimitrova@bcci.bg

Място

online