Зарежда Събития

« Всички Събития

Международна конференция “Финансова подкрепа за МСП – SIMExpo 2021”.

септември 28 - септември 29

- лв.

На 28 и 29 септември 2021 г., в София Хотел Балкан, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) съвместно с Българската търговско-промишлена палата (БТПП) и Съветът по инвестиции към БТПП организарат Международна конференция “Финансова подкрепа за МСП – SIMExpo 2021”.

Отчитайки големия интерес на участниците по време на първото издание на събитието през 2019 г. и предвид икономическите последици от кризата с коронавируса за бизнеса в различните сектори през 2021 г., организаторите си поставят за цел повишаване на финансовата и инвестиционна култура на представителите на малките и средни предприятия, като им предоставят полезна информация за възможностите за развитие чрез ползването на различни финансови и инвестиционни инструменти по достъпен начин. В рамките на проявата, финансиращи институции, инвестиционни и гаранционни фондове и инвеститори ще представят своите продукти, насочени към предприемачите и най-вече в полза на малките и средните предприятия. Улеснената финансовата подкрепа за предприемачите за повишаване на тяхното бъщето развитие и инвестиционна дейност ще даде възможност за внедряване на нови продукти и услуги, за подобряване на бизнес процесите и разширяване достъпа, както и за излизането на нови пазари.

По време на събитието ще бъде осигурен директен контакт на представителите на бизнеса в рамките на контактна борса с двустранни срещи с финансиращите институции и ще бъдат предоставени конкретни възможности за финансиране и инвестиране, съобразени с текущите им нужди. Участие в двудневното събитие ще вземат също и представители на двустранните търговско-промишлени палати и бизнес асоциации, търговските аташета към чуждестранните дипломатически представителства в България и редица бизнес организации.

Програмата за събитието можете да намерите на следния линк.

Допълнителна информация може да бъде получена от Светла Запрянова, тел. 02/940 7975 и Даяна Иванова, тел. 02/940 7983. При проявен интерес следва да бъде направена регистрация на адрес www.b2bconnect.bg, на страницата на събитието до 20.09.2021 г. и предоставяне на попълнен формуляр за обработка на личните данни на имейл [email protected] . Регистрационна форма за участие (с вкл. съгласие за обработка на лични данни) можете да изтеглите от следния линк.

Участието в събитието е безплатно и се организира по проект № BG16RFOP002-2.052-0001 „Подкрепа на интернационализацията на българските предприятия чрез провеждане на търговски мисии, бизнес форуми, конференции, контактни борси и двустранни срещи“, в изпълнение на дейност 2 „Организиране в България на бизнес форуми, конференции, контактни борси и други прояви за създаване на бизнес партньорства”, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014–2020, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

Детайли

Начало:
септември 28
Край:
септември 29
Стойност:
лв.

Място

София Хотел Балкан
пл. "Света Неделя" 5
София,
+ Google Map
Уебсайт:
https://www.sme.government.bg/?p=47138

Детайли

Начало:
септември 28
Край:
септември 29
Стойност:
лв.

Място

София Хотел Балкан
пл. "Света Неделя" 5
София,
+ Google Map
Уебсайт:
https://www.sme.government.bg/?p=47138