Зарежда Събития

← Назад към Събития

Център за енергийна ефективност ЕнЕфект

ноември 2020

Онлайн семинар по енергийна ефективност за домоуправители – Ден 3

ноември 5 @ 5:30 pm - 7:00 pm
2020-11-05

Ден 3: ЗНАЕМ ЛИ ВСИЧКО ЗА ВРАТИТЕ И ПРОЗОРЦИТЕ? Кои врати и прозорци са високоефективни? Как трябва да се монтират и уплътняват прозорците? Примери от практиката Дискусия Повече информация за семинара, целите и организаторите можете да намерите тук.

Виж повече »

Онлайн семинар по енергийна ефективност за домоуправители – Ден 4

ноември 12 @ 5:30 pm - 7:00 pm
2020-11-12

Ден 4: ЗАЩО Е НЕОБХОДИМО ДА УПЛЪТНЯВАМЕ СГРАДИТЕ? Какво представляват топлинните мостове и колко топлина губим през тях? Как можем да предотвратим топлинните мостове? Диша ли сградата и какво означава херметичността на сградната обвивка? Как да проверим колко енергия губи една сграда? Тест за херметичност Дискусия Повече информация за семинара, целите и организаторите можете да намерите тук.

Виж повече »

Онлайн семинар по енергийна ефективност за домоуправители – Ден 5

ноември 19 @ 5:30 pm - 7:00 pm
2020-11-19

Ден 5: КАК ДА СЕ ОТОПЛЯВАМЕ, ОХЛАЖДАМЕ И ВЕНТИЛИРАМЕ? Какво можем да подобрим в отоплителните системи на нашите сгради? Как да намалим нуждата от принудително охлаждане и кога то е необходимо? Защо съвременното жилище задължително трябва да се вентилира? Дискусия Повече информация за семинара, целите и организаторите можете да намерите тук.

Виж повече »

Онлайн семинар по енергийна ефективност за домоуправители – Ден 6

ноември 26 @ 5:30 pm - 7:00 pm
2020-11-26

Ден 6: КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО В ЖИЛИЩАТА? Как да се ориентираме сред многобройните енергийни класове при уредите? Как да постигаме по-добро осветление с по-малко енергия? Кога е изгодно да използваме възобновяеми енергийни източници (ВЕИ)? Дискусия Повече информация за семинара, целите и организаторите можете да намерите тук.

Виж повече »

декември 2020

Онлайн семинар по енергийна ефективност за домоуправители – Ден 7

декември 3 @ 5:30 pm - 7:00 pm
2020-12-03

Ден 7: КАКВО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ КАТО СТОПАНИ НА СГРАДИ Рентабилна ли е почти нулевоенергийната сграда? Примери от практиката Как можем да контролираме качеството на проектите и на изпълнението на строителните работи? Как до контролираме работата на вентилационната система? Кои са най-честите грешки и какви са последствията от тях? С какво се отличават добрите практики (вкл. примери от чужбина)? Дискусия Повече информация за семинара, целите и организаторите можете да намерите тук.

Виж повече »
+ Експортиране на събития