Уважаеми строители,

Повече от дванадесет години  Българска Браншова Асоциация „Пътна Безопасност“ неуморно се стреми към постигане на поставените цели, за подобряване пътната безопасност на движението, за опазване на здравето и живота на хората по пътищата, съблюдаване и спазване на високи стандарти за качество при производствената дейност, чрез въвеждане и внедряване на нови технологии, взаимодействие със законодателна и изпълнителна власт, чрез аргументирани предложения за актуализиране на нормативната уредба и много други.

За реализиране по-добрия обмен на знание,  повишаване нивото на информираност, както и  споделяне на успешни, работещи практики, Българска Браншова асоциация „Пътна безопасност“ създаде ютуб канал „Визия Нула“ под надслов „Нито една жертва на пътнотранспорно произшествие не е приемлива“.

Всеки желаещ може да укаже подкрепата си за постигане целите на асоциацията, чрез абониране за ютуб канала чрез клик върху посочения линк, а след това върху бутон „Абониране“.

Линк към канала:

https://www.youtube.com/channel/UCOWk5fwp3fUE00C7UaOe5rw

Не забравяйте да кликнете и върху камбанката, за да бъдете  своевременно известявани за всяко ново видео.

Чрез споделянето с Вашия приятелски, служебен или семеен кръг, ще спомогнете за по-бързата и масова популяризация на канала.

На посочения линк може да прегледате последното видео на канала:

https://www.youtube.com/watch?v=tLEtoJe4CGQ

Ние можем да постигнем много, но е важно да бъдем заедно и единни в това начинание по опазване живота и здравето на всеки един от нас.