Зарежда Събития

« Всички Събития

Представяне на предстоящото четвърто издание на China International Import Expo – CIIE

януари 20 @ 10:00 am

- Безплатно

Българската търговско-промишлена палата отправя покана за участие във виртуално събитие, на което ще бъде представено следващото, четвърто по ред, издание на China International Import ExpoCIIE  /5-10 ноември 2021 г./

Международният китайски панаир за вносни стоки, проведен през 2020 г. е постигнал добри резултати. По време на събитието са сключени сделки за 72.62 млрд. щ.д., което е с 2.1% повече от предходната година. Изложението е било с площ 360 хил. кв.м. На него са представени 411 нови продукти и технологии, включително 73 световни премиери. В събитието са участвали представители на 145 страни, на място и виртуално. Панаирът е посетен от над 400 000 специалисти.

Във връзка с възможността за участие и посещение /присъствено и в електронна среда/ на Международния китайски панаир за вносни стоки БТПП, съвместно с Търговския отдел на Посолството на Китайската народна република в София и Изпълнителната агенция за насърчаване на МСП ще проведат виртуално представяне на международното събитие.

БТПП отправя покана към фирми и предприемачи, активни в секторите: хранително-вкусова промишленост, селско стопанство, автомобилна промишленост, интелигентни индустрии, информационни технологии, лека промишленост, медицински сектор, търговия с услуги и др. да участват в представянето и да се запознаят с възможностите да станат част от Международния китайски панаир за вносни стоки. Събитието ще се проведе на 20 януари /сряда/ от 10,00 ч. Работен език – английски. Участието е безплатно.

За регистрация е необходимо да се попълни следната форма: https://forms.gle/aayeaMns4rkv1EMf7

Регистрираните участници ще получат линк за срещата.

Детайли

Дата:
януари 20
Час:
10:00 am
Стойност:
Безплатно

Място

Online

Детайли

Дата:
януари 20
Час:
10:00 am
Стойност:
Безплатно

Място

Online