Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

ПАЗАРНИ ШАНСОВЕ В ОБЛАСТИТЕ ЕНЕРГЕТИКА И КРЪГОВА ИКОНОМИКА В БЪЛГАРИЯ

септември 29 @ 3:00 pm - 5:00 pm

Форум на австрийски фирми: ПАЗАРНИ ШАНСОВЕ В ОБЛАСТИТЕ ЕНЕРГЕТИКА И КРЪГОВА ИКОНОМИКА В БЪЛГАРИЯ

ADVANTAGE AUSTRIA Bulgaria, Търговки отдел на Австрийско посолство в България, отправя покана за участие във Форум на австрийски фирми на тема „Пазарни шансове в областите Енергетика и Кръгова икономика в България“ с фокус B2B-срещи с австрийските фирми.

Кога? 29. Септември 2022г. от 15.00 до 17.00 ч.

Къде? х-л Hyatt Regency, зала „Христо Ботев“, пл. Васил Левски, гр. София.

Регистрация: чрез регистрационната форма (смяна на езика – в горния десен ъгъл). Моля, посочете с кои от представените австрийски фирми бихте искали да се срещнете. Участието е безплатно, работният език е английски/немски (ако е необходимо, ще Ви осигурим превод – моля, отбележете във формата). Информация за участващите австрийски фирми и техните бизнес-интереси можете да намерите в приложения файл.

Използваме възможността да Ви информираме, че по-рано в същия ден ADVANTAGE AUSTRIA България, съвместно с Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) организира конференция на тема „Кръгова икономика – възможности и добри практики за България“ на 29.09.2022 от 10.00-15.00 часа, която също ще се проведе в хотел Hyatt Regency (зала Васил Левски 1, етаж -1). Целта на мероприятието е да представи публични политики и програми, както и настоящи и бъдещи проекти в рамките на кръговата икономика, които се предвиждат от страна на държавата и да се посочат добрите примери и практики от страна на фирми членове на двете камари. Можете да заявите участие в същата регистрационна форма.

За контакти и повече информация:

Даниела Димова

Австрийско посолство – Търговски отдел
T +359 2 452 29 70

М +359 897 91 52 48

Е [email protected]

 

Детайли

Дата:
септември 29
Час:
3:00 pm - 5:00 pm

Детайли

Дата:
септември 29
Час:
3:00 pm - 5:00 pm