Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Онлайн представяне на програмата „Еразъм за млади предприемачи“

октомври 27, 2021 @ 3:00 pm - 5:00 pm

Българската търговско-промишлена палата отправя покана за участие в онлайн представяне на програмата „Еразъм за млади предприемачи“ – възможност за Вашия бизнес!, което ще се проведе на 27 октомври 2021г. /сряда/ от 15.00ч. в платформата Zoom.

Програмата Еразъм за млади предприемачи осигурява съдействие на европейски предприемачи да придобият необходимите умения за стартиране и/или успешно управление на малък бизнес в Европа. Новите предприемачи се събират и обменят знания и идеи за развитие на бизнеса с опитен предприемач, с когото работят заедно в продължение на един до шест месеца. Престоят се финансира от Европейската комисия.

Програмата е достъпна за нови и за опитни предприемачи. Като нов или начинаещ предприемач /с опит до 3 години/ можете да се възползвате от обучениe на работното място в МСП, в участваща по програмата държава. Това ще улесни успешното стартиране на бизнеса или укрепването на ново начинание. Можете също така да се възползвате от достъпа до нови пазари, международно сътрудничество и потенциални възможности за работа с бизнес партньори в чужбина.

Като предприемач-домакин /с опит над 3 години/ можете да се възползвате от нови идеи на мотивирани начинаещи предприемачи, които работят в същата сфера. Понастоящем програмата включва повече от 40 страни в своята схема за мобилност.

Събитието има за цел да представи процеса на кандидатстване, ползите за новите и за опитните предприемачи, съдействието, което БТПП предоставя като посредническа организация. Онлайн представянето е подходящо, както за хора без опит, но с идея за собствен бизнес, така и за млади предприемачи и такива, с богат опит и менторски умения, които имат желание да се срещнат с млади и иновативни партньори.

Желаещите да вземат участие в онлайн събитието следва да се регистрират на следния линк, в срок до 25 октомври 2021г. Потвърдилите участие ще получат линк за платформата ZOOM.

При наличието на допълнителни въпроси може да се свързвате с Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117 489 или e-mail: [email protected]

Детайли

Дата:
октомври 27, 2021
Час:
3:00 pm - 5:00 pm

Място

Online

Детайли

Дата:
октомври 27, 2021
Час:
3:00 pm - 5:00 pm

Място

Online