Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Обучителна програма: SDG AMBITION ACCELERATOR

7 декември, 2023г.

Уважаеми дами и господа,

Българската мрежа на Глобалния Договор на ООН обявява началото на SDG Ambition Accelerator, тримесечна програма, предназначена да Ви помогне да си поставите амбициозни корпоративни цели, които ще ускорят интегрирането на 17-те цели на ООН за устойчиво развитие (SDGs) в управлението на основния ви бизнес.

Програмата на Глобалния Договор на ООН, разработена в партньорство с Accenture, 3M и Project Management Institute, вече достигна над 80 страни и 1,600+ компании от 40+ индустрии и от началото на 2024 г. ще се осъществява и в България.

Ползи от програмата
Независимо къде се намира Вашата компания по пътя към устойчивостта и интегрирането на SDGs в бизнес стратегиите, SDG Ambition Accelerator, ще Ви даде знания, умения и устрем за постигането им.

Включвайки се в програмата, водена от Глобалния Договор на ООН и Българската мрежа, Вашата компания може да получи достъп до:

  • Задълбочено съдържание, разработено от експерти по темата;
  • Интерактивни сесии на живо;
  • Сесии по заявка;
  • Вътрешно-фирмени прегледи и дискусии;
  • Инструменти и ресурси.

Програмата и ресурсите са насочени към интегрирането на SDGs, което ще спомогне и в прехода към новите регулации на ЕС, свързани с устойчивите бизнес практики.

Информационна среща
На 7 декември от 11:00 до 11:45ч ще се осъществи онлайн представяне на програмата, което ще Ви даде възможност да разберете повече и да зададете Вашите въпроси.

Как да се включите?
Регистрациите за SDG Ambition Accelerator са отворени за компании-участници в Глобалния договор на ООН.
Такса участие за първото пилотно издание: 1 000 лв. за членове на Българската мрежа/1 500 лв. за компании. Краен срок за записване: 15 януари 2023.
За да кандидатствате, посетете unglobalcompact.org/take-action/sdg-ambition и се свържете с мрежата на Глобалния договор на ООН в България, Ивана Цветкова, мениджър Програми и Цели за устойчиво развитие, [email protected], +359 889 213 029.


 

Детайли

Дата:
7 декември, 2023г.

Детайли

Дата:
7 декември, 2023г.