Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Националния семинар „Инвестиции във водния сектор – източници и неотложност“

септември 26, 2019 - септември 27, 2019

Акцент в семинара ще бъде поставен върху предизвикателствата за бенефициенти, мениджъри, инженери, експерти при изпълнението на водни проекти у нас. За целта от БАВ ще съберем управители на ВиК оператори и директори в дружествата, строители, проектанти, доставчици на материали, специалисти – строителен надзор, както и представители на държавни институции и финансиращи организации, за да търсим заедно отговори на ключови въпроси, свързани с реализирането на проектите.

В рамките на програмата ще бъдат обсъдени ангажиментите на участниците в инвестиционния процес и критични фактори за успешното изпълнение на проекти. Ще бъдат разгледани възможностите за финансиране на водния сектор в страната – с ресурси от различни източници. Ще се обърне внимание на международния опит по темата – по специално в държави близки до България. Не на последно място ще бъде коментирано инвестирането в язовири и превенция от наводнения.
Поканени за участие в семинара са г-н Томислав Дончев, заместник министър-председател, министрите в Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ), Министерство на околната среда и водите (МОСВ), Министерство на икономиката (МИ), както и техните заместници. Покани за участие получиха Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС), Агенцията за устойчиво енергийно развитие (АУЕР), Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР), Националното сдружение на общините в Българя (НСОРБ), Фонд на фондовете (ФФ), Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) и др.
За записване за участие в семинара, моля попълнете регистрационен формуляр. За участие като Партньори на БАВ, моля разгледайте рекламните пакети и се свържете с председателя на БАВ на: 879 20 55 66, или с екипа на БАВ на: bwa.sofia@gmail.com

 

РЕГИСТРАЦИОНЕН ФОРМУЛЯР

РЕКЛАМНИ ПАКЕТИ

Детайли

Начало:
септември 26, 2019
Край:
септември 27, 2019

Организатор

Българска асоциация по водите – БАВ
Телефон:
0879 20 55 66
Email:
bwa.sofia@gmail.com

Място

Старосел

Детайли

Начало:
септември 26, 2019
Край:
септември 27, 2019

Организатор

Българска асоциация по водите – БАВ
Телефон:
0879 20 55 66
Email:
bwa.sofia@gmail.com

Място

Старосел