Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Международната конференция EXPLORE USA

октомври 13

ДО СТРОИТЕЛИТЕ, ВПИСАНИ В ЦЕНТРАЛНИЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН РЕГИСТЪР НА СТРОИТЕЛЯ

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Изпълнителната aгенция за насърчаване на малките и средни предприятия, Посолството на САЩ в София и Американската търговска камара в България имат удоволствието да ви поканят на Международната конференция „EXPLORE USA”, посветена на възможностите за българските компании да стартират и разширяват своя бизнес в САЩ, която ще се проведе на 13 октомври, четвъртък, от 12:30 ч. в Гранд хотел „Милениум София“.

Програмата на конференцията предвижда в нея да вземат участие представители на Департамента по търговия на САЩ, на Посолството на България в САЩ и на Посолоството на САЩ в България, Американската търговска камара в България, а редица български компании с успешен бизнес в САЩ ще споделят своя опит.

Събитието има за цел да представи детайли за пазара на САЩ, да даде препоръки за установяването на бизнес в страната отвъд Океана, да покаже анализ на разнообразието на пазара и да предостави съвети за навлизане и насърчаване на инвестициите между двете страни. В практични сесии ще се разгледат и секторите, в които българските компании имат най-голям потенциал на американския пазар. На конференцията ще бъде представена и програмата SelectUSA, предлагаща възможности за подпомагане на българските компании.

Участието в конференцията е безплатно, като се изисква предварителна регистрация на страницата на събитието в сайта www.b2bconnect.bg  в срок до 07 октомври 2022 г. включително. По време на събитието ще бъде осигурен превод на български и английски език.

Допълнителна информация може да бъде получена от Кристин Житарска, тел. 02 940 7986, e-mail: [email protected] и Магдалена Маджурова, тел. 02 940 7970, e-mail: [email protected].

Събитието се организира по проект № BG16RFOP002-2.052-0001 „Подкрепа на интернационализацията на българските предприятия чрез провеждане на търговски мисии, бизнес форуми, конференции, контактни борси и двустранни срещи“, в изпълнение на дейност 2 – “Организиране в България на бизнес форуми, конференции, контактни борси и други прояви за създаване на бизнес партньорства”, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014–2020, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

Приложение: Проект на програма

Детайли

Дата:
октомври 13

Детайли

Дата:
октомври 13