Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

КРЪГЛА МАСА ПО ПРОБЛЕМИТЕ НА КАЧЕСТВОТО В СТРОИТЕЛСТВОТО

ноември 8, 2019 @ 2:00 pm - 4:45 pm

Научно-техническият съюз по строителство в България – асоцииран член на КСБ и Федерацията на научно-техническите съюзи организират Кръгла маса на тема „Контрол върху качеството в строителството – европейски и национални изисквания, стандарти и добри практики“, която ще се проведе на 08.11.2019 г. от 13,30 ч. в зала 3 (ет. 2) на Националния дом на науката и техниката, София, ул. „Раковски“ 108.

Събитието има за цел да събере на едно място ключови фигури от строителния бизнес, държавните институции, професионалните браншови организации и др., за да се проведе градивен диалог по проблемите на качеството в строителството, изискванията на действащите нормативни актове (европейски и национални) и възможностите за подобряване на тяхното практическо прилагане. Ще бъде поставен и акцент върху действащите Правила за изпълнение и приемане на СМР (ПИПСМР) и проблемите при тяхното ефективно прилагане при изпълнение на строежите.

За участие в Кръглата маса са поканени представители на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Дирекцията за национален строителен контрол, Българската асоциация на архитектите и инженерите-консултанти, Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране, Камарата на архитектите в България, Съюза на архитектите в България, общински администрации, УАСГ, ВСУ „Л. Каравелов“, ВТУ „Т. Каблешков“, МГУ „Св. Иван Рилски“, Българска асоциация по управление на проекти в строителството и др.

Дискусионният форум включва два панела: презентационен и дискусионен.

Приложение: Програма на събитието.

SOF_19-10-24_Progr-KM

Детайли

Дата:
ноември 8, 2019
Час:
2:00 pm - 4:45 pm

Място

София, Национален дом на науката и техниката, ул. Раковски 108
ул. Раковски 108
София, 1000 България
+ Google Map
Уебсайт:
www.ntssb.bg

Детайли

Дата:
ноември 8, 2019
Час:
2:00 pm - 4:45 pm

Място

София, Национален дом на науката и техниката, ул. Раковски 108
ул. Раковски 108
София, 1000 България
+ Google Map
Уебсайт:
www.ntssb.bg