Зарежда Събития

« Всички Събития

Конгрес „GreenTech Days meet Future of Building 2024“

17 април - 18 април

Австрийско посолство, Търговски отдел (Advantage Austria) отправя покана за участие на Международния конгрес GreenTech Days meet Future of Building 2024, който ще се проведе на 17 18 април 2024 г. във Виена (участието може да е присъствено или онлайн). Фирми и експерти от повече от 80 националности ще дискутират теми, проекти и продукти в областите „Зелени технологии“ и „Устойчиво строителство“.

Основните теми на събитието са:

  • Околна среда:

Управление на отпадъците, рециклиране, кръгова икономика, превръщане на отпадъците в енергия, ресурсна ефективност, управление на водите, водоснабдяване, пречистване на отпадъчни води, пречистване на отпадъчни води, филтърни системи и др.

  • Енергетика:

Енергия: водноелектрическа енергия, вятърна енергия, слънчева и фотоволтаична енергия, биомаса, биогорива, биогаз, термопомпи, геотермална енергия, водород, съхранение на енергия и др.

  • Ефективност/зелено строителство:

Енергийно–ефективни сгради, строителни материали, изолационни материали и др.: проектиране, архитектура, градско планиране, строителни технологии.

  • Строителство/инфраструктура:

Инфраструктура: новости от строителството и инфраструктурата, вкл. съвременни строителни материали, иновативни методи на строителство, стратегии за планиране, ориентирани към бъдещето, интегриране на роботика, техники за строителство от дървен материал и дърво, интердисциплинарно сътрудничество и много други.

Във втория ден на събитието са планирани следните полудневни екскурзии:

  • Enviroment / Energy
  • Energy / Efficiency / Green building

Това събитие дава възможност за контакти с около 1 000 експерта и компании от повече от 80 страни.

  • Възползвайте се от платформата, разгледайте профилите на останалите участници и заявете предварително своите срещи.
  • Открийте нови възможности за сътрудничество и бизнес.
  • Намерете нови международни бизнес партньори и експерти.

Допълнителна информация за събитието, форма за регистрация, програма и списък с участниците можете да намерите на страницата на събитието.

Работният език на конференцията е английски.

При необходимост от допълнителна информация, можете да се обръщате към Петя Галинова и Ясмин Ратор-Чолаков, тел. +359 2 452 29 60.

 

Детайли

Начало:
17 април
Край:
18 април

Място

Виена

Детайли

Начало:
17 април
Край:
18 април

Място

Виена