Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Конференция „Механизми за финансиране“- Част 2

март 26

Събитието ще се проведе на 26.03.2020 г. гр. София, хотел „Метрополитън“, бул. „ Цариградско шосе“ № 64.

В рамките на конференцията, участниците ще имат възможност да се запознаят в детайли с актуална информация относно банковото финансиране,  критериите на международните финансови групи, какви са алтернативните възможности за осигуряване на ликвидни средства за бизнес и каква е  необходимостта от застраховка при кредитен риск. Ще бъде предоставена информация за подходящите европейски програми за финансиране на малкия и среден бизнес.

Членовете на Камара на строителите в България  ползват преференциално 30%  от такса участие в събитието (редовната цена без преференция е 98 лв. без ДДС и 80 лв. без ДДС за двама или повече представители на компанията).

Участниците в събитието ще имат  възможността да присъстват на тематични презентации и активно да участват в дискусиите, където ще получат полезна актуална информация и експертни насоки за успешно инвестиране и развитие на  бизнеса.

Повече информация за предстоящата конференция на тема „Механизми за успешно финансиране“, VOL 2.0.  можете да намерите в приложения Линк

 

 

Детайли

Дата:
март 26

Детайли

Дата:
март 26