Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Конференция „Да печелим от отпадъци – ПРОДЪЛЖЕНИЕТО“

ноември 28, 2019

Уважаеми колеги,

DMI events отправя покана към представители на Камара на строителите в България за участие в предстоящата конференция на тема „Да печелим от отпадъци – ПРОДЪЛЖЕНИЕТО“.

Събитието ще се проведе на 28.11.2019г. в бизнес център „Capital Fort”, гр. София.

В рамките на конференцията, участниците ще имат възможност да се запознаят с различни модели на работа и бизнес практики, успешно прилагани от компаниите, както в посока на екологичната фирмена политика и възможностите за генериране на печалба от отпадъци, така и в търсене на синергичност и партньорство с други фирми.

Събитието за срещи, печеливши партньорства и дискусии „Да печелим от отпадъци – ПРОДЪЛЖЕНИЕТО“, ще акцентира върху четирите основни природни елемента, които са част от естествения цикъл, с фокус върху тяхната движеща енергия, обвързаността им с икономиката и как всичко това може да съществува устойчиво заедно. Като гости и участници в събитието, Вие ще имате възможността да присъствате на лекциите и дискусиите във всички панели, където ще получите полезна информация и практически насоки за алтернативните модели за развитие на устойчива зелена политика. Сред модулите в програмата са продукти, услуги и системи, които по успешен начин управляват отпадъци.

Повече информация относно събитието може да намерите в приложената Работна програма.

Членовете на Камара на строителите ползват 30% отстъпка за участие и допълнително 5% отстъпка при ранно записване до 18 ноември 2019г. включително.

Детайли

Дата:
ноември 28, 2019
Уебсайт:
https://dmi-events.com/events/da-pechelim-ot-otpadyci-prodylzhenieto/

Организатор

DMI events
Телефон:
0886654724

Детайли

Дата:
ноември 28, 2019
Уебсайт:
https://dmi-events.com/events/da-pechelim-ot-otpadyci-prodylzhenieto/

Организатор

DMI events
Телефон:
0886654724