Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Форум за индустриално сътрудничество – “CONNEXT 2020”.

февруари 27 @ 8:00 am - февруари 28 @ 5:00 pm

Уважаеми колеги,

На 27-и и 28-и  февруари 2020 г. в Милано ще се проведе форумът за индустриално сътрудничество – “CONNEXT 2020”.

CONNEXT е иновативно изложение с фокус създаване на национални и международни партньорства. Фирмите участници са поканени да представят своята дейност, да обменят идеи и добри практики, градейки нови партньорства. Акцент на събитието са новите технологии и дигитализацията. Събитието е разделено на четири основни тематични цикъла: Интелигентна фабрика, Устойчиво развитие, Градове на бъдещето, Човекът в центъра на прогреса. Фирмите ще имат възможност да се срещнат с най-добрите в сектора, събрани на един форум. CONNEXT е не само изложение на бизнеса, то е платформа за нови контакти и включва предварително организирани и целеви В2В срещи, конференции, тематични семинари, работни групи и мероприятия за намиране на бизнес партньори. Чрез дигиталната платформа  Marketplace по време на събитието, както и през цялата година, италиански и чуждестранни предприятия ще могат да обменят контакти, информация и да положат основите на партньорски отношения.

Българските фирми проявили интерес, могат да участват БЕЗПЛАТНО, като се регистрират на следния линк: Международни Фирми.

Крайният срок за регистрация на събитието е 5 февруари.

Регистриралите се фирми ще могат да започнат да подават заявки към потенциални партньори чрез платформата Marketplace от 27 февруари.

Подробности за събитието, както и секторите, които ще бъдат представени, са представени в следната презентация

За всяка допълнителна информация, можете да се свържете се с офиса на Конфиндустрия България на телефон: 02/4500012 или имейл: segreteria@confindustriabulgaria.bg

Детайли

Начало:
февруари 27 @ 8:00 am
Край:
февруари 28 @ 5:00 pm

Детайли

Начало:
февруари 27 @ 8:00 am
Край:
февруари 28 @ 5:00 pm