Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Четвъртата конференция между Централна и Източна Европа (ЦИЕ) и Китай във формат 17+1 на тема „Иновации и съвместна визия за иновативно бъдеще“

октомври 7, 2019 - октомври 9, 2019

В рамките на конференцията е договорено провеждането на бизнес форум с двустранни срещи под надслов „2nd Innovation Talk“ в гр. Белград.

Целта на събитието е създаване на бизнес контакти и запознаване със спецификата и възможностите на пазарите от региона на „Новия път на коприната“. Очакваният краен резултат е свързан с активизиране на стокообмена между България и страните участващи в инициативата на ЦИЕ и Китай във формат 17+1, както и стимулиране на съвместните инвестиции.

В тази връзка, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) сформира бизнес делегация от представители на български предприятия от следните сектори от взаимен интерес: земеделие, здравеопазване, космонавтика, научни изследвания, биология, информационни технологии и аутсорсинг (fintech) в т.ч. блокчейн технологии и 5G мрежи, изкуствен интелект, кибер сигурност, интелигентни решения за града, роботика, индустриална дигитализация електроника, автомобилостроене, железопътен транспорт и др.

Желаещите за участие в делегацията следва да заявят предварителен интерес, като изпратят попълнена приложената регистрационна форма най-късно до 09.09.2019 г. на е-mail адреси:s.zapryanova@sme.government.bg и a.andreeva@sme.government.bg.

 

Допълнителна информация може да получите от г-жа Светла Запрянова, на тел. 02/940 7975 и от г-жа Ася Андреева, на тел. 02/940 7989. Организацията на бизнес делегацията, включително  хотелско настаняване, вътрешни трансфери и участие в бизнес форума с двустранни срещи се осъществява от ИАНМСП, със съдействието на партньорските на ИАНМСП организации на място.

 

Всички разходи, свързани с пътуването, вътрешен транспорт, хотелското настаняване, застраховката на командированите лица и дневни, са за сметка на участниците. На регистрираните допълнително ще бъде изпратена информация с финансовите параметри на посещението и подробна програма.

Регистрационна форма

Детайли

Начало:
октомври 7, 2019
Край:
октомври 9, 2019

Място

Белград

Детайли

Начало:
октомври 7, 2019
Край:
октомври 9, 2019

Място

Белград