Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Българо–индонезийски бизнес форум – 16 септември 2019г. /понеделник/ от 10.00ч. в София хотел Балкан.

септември 16, 2019 @ 10:00 am - 2:00 pm

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че съвместно с Индонезийската търговско-промишлена палата и Посолството на Република Индонезия в София, организира Българо–индонезийски бизнес форум с участието на министъра на външните работи на Република Индонезия Н.Пр. г-жа Ретно Марсуди, който ще се проведе на 16 септември 2019г. /понеделник/ от 10.00ч. в София хотел Балкан.

Индонезия е перспективен търговски партньор на България сред страните от Югоизточна Азия. Индонезия е сред страните основателки на Асоциацията на страните от Югоизточна Азия (АСЕАН) и се стреми към водеща позиция в нейните рамки. Страната е и активен член на Азиатско-тихоокеанското икономическо сътрудничество (АПЕК). Страната играе активна роля и в икономическото партньорство между АСЕАН и страните от ЕС в рамките на Форума Азия-Европа (АСЕМ).

Индонезия е една от най-богатите на природни ресурси страни в света. Индонезийският износ за света се състои основно от газ и нефт, електрически уреди, дървесина, текстил, каучук. Индонезийският внос включва основно машини и оборудване, химически продукти, горива, храни.

Министър Марсуди ще бъде придружена и от бизнес делегация, представляваща секторите: транспорт и логистика, минно дело, информационни технологии, енергетика, търговия, хранително-вкусова промишленост – производство и търговия на палмово масло, кафе, чай, и др.

Моля, желаещите да участват в бизнес форума, да заявят своя интерес в срок до 13 септември 2019 /петък/ като изпратят попълнена приложената регистрационна форма на e-mail: m.markova@bcci.bg . Участието във форума е безплатно. Работен език: английски.

За допълнителна информация може да се свързвате с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117 494, 8117 489.

 

Приложение: Регистрационна форма с проекто – програма

                        Списък на индонезийската бизнес делегация

Детайли

Дата:
септември 16, 2019
Час:
10:00 am - 2:00 pm

Място

София Хотел Балкан
пл. "Света Неделя" 5
София,
+ Google Map

Детайли

Дата:
септември 16, 2019
Час:
10:00 am - 2:00 pm

Място

София Хотел Балкан
пл. "Света Неделя" 5
София,
+ Google Map