Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Българо-грузински Бизнес форум Транспорт и логистика

22 юни, 2022г. - 23 юни, 2022г.

 

 

 

 

 

 

ДО СТРОИТЕЛИТЕ, ВПИСАНИ В ЦЕНТРАЛНИЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН РЕГИСТЪР НА СТРОИТЕЛЯ

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА, 

Обръщаме се към Вас с покана за участие в Българо-грузински Бизнес форум „Транспорт и логистика“, който ще се проведе в периода 22-23 юни 2022 г. в Международния конгресен център в гр. Бургас.

Форумът се провежда под патронажа на Министерството на транспорта и съобщенията на Република България и Министерството на икономиката и устойчивото развитие на Грузия и със съдействието на търговско-промишлените палати на двете страни, като официални домакини са министъра на транспорта и съобщенията на Република България, г-н Николай Събев и вицепремиера и министър на икономиката и устойчивото развитие на Грузия, г-н Леван Давиташвили.

Форумът е посветен на въпросите за развитието на транспортната свързаност и логистиката по направлението на Пътя на коприната. Мероприятието ще даде възможност за създаване на бизнес-контакти между български и грузински партньори в посочените области, както и за поставянето на основите на бъдещи успешни бизнес взаимоотношения.

Официални гости на форума ще бъдат генералният секретар на Междуправителствената комисия ТРАСЕКА и генералният секретар на Организацията за Черноморско икономическо сътрудничество. Програмата на събитието ще включва представяне на перспективите пред логистиката по Пътя на коприната, състоянието на контейнерните превози в региона, както и ще даде възможност за активен диалог между представителите на бизнеса от участващите страни. Чрез B2B срещи участниците ще имат възможност да направят персонални контакти.

Ще се радваме да бъдете гости на форума и молим за Вашата регистрация и посочване на интерес за B2B срещи с партньори в съответната област, в срок до 17 юни 2022г.  на следния електронен адрес: [email protected].

За допълнителни въпроси може да се обръщате към Министерство на транспорта и съобщенията на електронен адрес: [email protected] или към дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117 494, 8117 489 или e-mail: [email protected].

Приложение: проекто-програма за събитието.

Детайли

Начало:
22 юни, 2022г.
Край:
23 юни, 2022г.

Детайли

Начало:
22 юни, 2022г.
Край:
23 юни, 2022г.