Зарежда Събития

« Всички Събития

 • Това събитие е минало събитие.

Proptech residential хибридна конференция

юни 9

СКОЧЕТЕ ВИСОКО с ПРОПТЕХ БЪЛГАРИЯ на 9 юни 2022!

Български съвет за устойчиво развитие отново партнира на Проптех България в третото издание на CSEE PropTech Conference – eдно събитие в хибриден формат на 9 юни 2022 г., което се фокусира върху:

Европейските проптех решения в следните ниши: технологични решения за агенции за недвижими имоти, VR & AR, AECO (решения за строителни инженери, архитекти, интериорни дизайнери), Energy Tech решения. 

Ще получите информация как PropTech решенията във всяка от тези ниши са георграфски разпределени в Европа, както и кои са най-разпространените бизнес модели.

3 панела, ръководени от България, Испания и Словакия, с горещи тенденции за PropTech при жилищните недвижими имоти.

Tова издание на конференцията има за цел да се продължи обменът на вътрешна информация как технологичните решения да навлязат на конкретни национални пазари. На 9 юни ще научите повече за:

 • 30 европейски държави на база първия и единствен доклад с тази обхват:  2022 European PropTech Report: 30 Countries in Numbers, издаден през февруари 2022 г. от PropTech Bulgaria. Вижте повече тук.
 • БЪЛГАРИЯ на база най-новия доклад за PropTech в страната ни, чието четвърто издание излезе през февруари 2022 г. Пазарно проучване и анализ на PropTech Bulgaria.
  ● УНГАРИЯ в партньорство с PropTech Zoom – Hungary.
  ● ГЕРМАНИЯ, АВСТРИЯ и ШВЕЙЦАРИЯ в партньорство с blackprint – Germany.

Конференцията се организира от PropTech Bulgaria в партньорство с 20+ международни организации, PropTech решения и агенции за недвижими имоти. Това издание е със специалната подкрепа на Търговско-икономическите звена на България в Швеция, Финландия, Словения и Румъния.

Конференцията също е и единствения пан-европейски форум за БИЗНЕС РАЗВИТИЕ. Като част от Business Development пакета, можете да се възползвате от пълния спектър от дейности, ускоряващи бизнес развитието ви, част от които са:

 1. Дигитално и физическо експо, достигайки както до физическата ни аудитория в София, така и до международната ни аудитория онлайн от 20+ държави.
 2. 1-2-1 срещи с партньори като строителни инвеститори, строителни компании, международни и национални агенции за недвижими имоти, архитекти, в случай че сте PropTech компания, както и обратното, в случай че се компания с традиционен бизнес.
 3. Ако сте PropTech компания, ще получите вътрешна информация как да навлезете в национални европейски пазари.
 4. Ако сте строителен инвеститор, строителна компания, агенция за недвижими имоти, ще ви предоставим списък и контакт с интересни за вашия бизнес PropTech решения.
 5. Достъп до lead generation информация преди и след Конференцията.

Линк за регистрация

Провеждане: на място в София и онлайн в 20+ държави

Детайли

Дата:
юни 9

Детайли

Дата:
юни 9