III-ти Фасилити мениджмънт форум ще се проведе на 14 Юни в Бургас

На форума ще бъдат представени тенденциите и иновациите в сектора и ще бъде дискутирано развитието на пазара на услугите в сектора

Facility Management Innovation forum ще се проведе за втори път в Бургас на 14 Юни 2017г. Събитието ще разгледа тенденциите във фасилити мениджмънт сектора и успешните практики за развитие и потребителско удовлетворение. Форумът е част от поредицата за успешни практики в различни бизнес сектори MySuccess.bg на сп. ENTERPRISE и се организира с официалната подкрепа на Българска фасилити мениджмънт асоциация /БГФМА/.

По време на форума ще бъдат представени възможностите и развитието на фасилити мениджмънт сектора у нас с актуални данни и тенденции и от Европа и Европейската Фасилити мениджмънт Асоциация /ЕURO FM/. Експертите в областта ще направят преглед на тенденциите, като обърнат внимание на пазара на услугите в сектора и каква е неговата посока на развитие. Те ще дискутират и очакваните иновации при дигитализирането на сградите, както и ролята на софтуерните решения във Фасилити мениджмънта и до колко компаниите са готови да посрещнат промените.
Сред темите с акцент на събитието ще бъдат – „Устойчиви бизнес стратегии: ефектът на ФМ върху корпоративните цели работно място“, „Корпоративни стратегии за управление на недвижими имоти и добавената стойност на фасилити мениджмънта“ и др.
Ключов елемент на фасилити мениджмънт форума ще бъдат успешните ФМ практики за развитие на сегмента които ще споделят компании от различни сектори и индустрии за индустриални и логистични сгради. Своя опит и ефективни бизнес съвети ще споделят представители на Ceres Management Services, Планекс Инвест, Летище Бургас, Едоардо Миролио и др.

Facility Management Innovation forum се провежда с Официалната подкрепата на Община Бургас, Индустриален логистичен парк Бургас и КРИБ-Бургас.

Партньори на форума са и Асоциация на собствениците на бизнес сгради в България (АСБС), Национално сдружение недвижими имоти /НСНИ/.

Официални медия партньори са: списание Фасилитис и publics.bg.

За регистрации: http://facility17.mysuccess.bg/

За допълнителна информация:

Силвия Караджова
Списание ENTERPRISE

тел. 02/983 5889
моб. +359 898487912
E-mail: silvia@enterprise.bg
web: www.enterprise.bg
За медийни запитвания:

Стоян Стоянов

Стоян А. Стоянов
PR Директор
PRoWay Communications Agency
Mob: 0879 646 648
E-mail: stoyanov@proway.bg
web: www.proway.bg

На 15-ти ноември за 19-та поредна година България ще отбележи ...

Дирекция "УССД" - МВР провежда пазарно проучване за възлагане на ...

НАЦИОНАЛЕН КЛУБ НА СТРОИТЕЛИТЕ-ВЕТЕРАНИ

1784, София, ул. Михаил ...

От името на фирма Енерконтрол и Унистав – Словакия бихме желали да ...

На вниманието на фирми и предприемачи, създали иновативни технологии ...