Конференция “Резултати и добри практики oт изпълнението на Европейския фонд за стратегически инвестиции (ЕФСИ)”

Уважаеми членове на КРИБ,
Бихме искали да Ви поканим да вземете участие в конференцията “Резултати и добри практики oт изпълнението на Европейския фонд за стратегически инвестиции (ЕФСИ)”, организирана от г-жа Искра Михайлова, Председател на Комисията по регионално развитие към Европейския парламент, със съдействието на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България - КРИБ.
Конференцията ще се проведе на 11 май 2017 г. в София хотел Балкан от 10 ч. Моля да запазите тази дата във Вашата натоварена програма.
Конференцията ще бъде открита от г-жа Искра Михайлова - Председател на Комисията по регионално развитие към ЕП, г-н Кирил Домусчиев – Председател на КРИБ и Министърът на финансите на България (предстои потвърждение).
Изпълнителният директор на ЕФСИ г-н Вилхелм Молтерер ще представи дейността на Европейският фонд за стратегически инвестиции (план Юнкер) в подкрепа на бизнеса. Зам.-изпълнителният директор на ЕФСИ г-жа Илияна Цанова ще презентира успешни примери на ЕФСИ проекти. Марк Мауинни, директор на Европейския консултантски център за инвестиционни проекти, ще говори на тема „Как да разработим и представим проект за подкрепа от ЕФСИ“. Керстин Йорна, зам.-главен директор на ГД „Икономически и финансови въпроси“ на Европейска комисия, ще представи подкрепата на ЕС за инвестиции за растеж и заетост. Опитът на България и успешни примери ще представи д-р Кирил Величков, ръководител управление „Европейски проекти и финансови институции”, Си Банк ЕАД.
Изпращаме Ви проект на Програма на конференцията. Допълнително ще Ви изпратим окончателната програма.
Участието в конференцията е безплатно. Моля да потвърдите Вашето присъствие или на Ваш представител на имейл адрес office@ceibg.bg като изпратите името и длъжността на представителя на Вашата компания и информация за контакт. Ще бъдат допускани само предварително регистрирани участници предвид ограничения брой места.
С уважение,
Евгений Иванов
Изп. директор и член на УС на КРИБ

На 15-ти ноември за 19-та поредна година България ще отбележи ...

Дирекция "УССД" - МВР провежда пазарно проучване за възлагане на ...

НАЦИОНАЛЕН КЛУБ НА СТРОИТЕЛИТЕ-ВЕТЕРАНИ

1784, София, ул. Михаил ...

От името на фирма Енерконтрол и Унистав – Словакия бихме желали да ...

На вниманието на фирми и предприемачи, създали иновативни технологии ...