„Българска асоциация за изолации в строителството“ (БАИС) и Център за енергийна ефективност ЕнЕфект организират обучителен семинар на тема „Почти нулево-енергийни сгради: Топлоизолация на ограждащите конструкции на съществуващи и нови сгради“.

            

             Семинарът ще се проведе на 28 март 2019 в Център за знания за енергийно-ефективни сгради с ВЕИ в УАСГ, София.


             Обучението цели да даде допълнителни теоретични познания и практически умения на строителни специалисти, изпълнители на изолационни работи, които имат практически знания за процеса на монтаж на топлоизолационни системи, придобити на работното място, и желаят да получат удостоверение за това.


              Участниците ще получат подготовка по въпросите, свързани с налагането на новите по-високи стандарти за енергийна ефективност в България от началото на 2019 г. и ще се запознаят с новите материали и изделия, които се прилагат при обновяването или подмяната на различни сградни компоненти. Накратко ще бъдат представени и новаторски методи за идентифициране и предотвратяване на грешки на строителния обект като тестове за въздухоплътност и заснемане с термовизионна камера.


              Програмата е изготвена и се провежда от името на БАИС и международния проект Fit-to-NZEB (“Новаторски обучителни схеми за обновяване до стандарт Почти нулево-енергийна сграда”), който се осъществява с участието на УАСГ и Център за енергийна ефективност ЕнЕфект в 7 европейски държави.
Такса участие: 96 лв. с ДДС


              Моля да се регистрирате за участие не по-късно от 18 март 2019, като попълните следната електронна форма:
                                         

                                          РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА


              За допълнителни въпроси, моля не се колебайте да ни потърсите на 0886386192 или да ни пишете на имейл: bais.bg@gmail.com

               ПРИЛОЖЕНИЯ:

                                           ПОКАНА                                              

                                           ПРОГРАМА

                                              

              

 

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да ...