Информация за бизнеса

КАБЕЛКОМЕРС предлага кабели, проводници, електроарпаратура, електроинсталационни и изолационни материали, осветление, кабелни скари, канали от утвърдени производители.предлага кабели, проводници, електроарпаратура, електроинсталационни и изолационни материали, осветление, кабелни скари, канали от утвърдени производители.

Израелска компания търси български строителни материали

Катарска компания търси български партньори

Писмо от Министерство на икономиката, с приложено към него Писмо за намерение от компанията Al Bandary Industries”, КатарПисмо от Министерство на икономиката, с приложено към него Писмо за намерение от компанията Al Bandary Industries”, КатарПисмо от Министерство на икономиката, с приложено към него Писмо за намерение от компанията Al Bandary Industries”, Катар

В писмо до Камарата на строителите в България посолството в Техеран съобщава за проявен интерес
от иранското списание „Civil construction” за публикуване на статии, представляващи български строителни компании,
както и представянето на читателите му на напредъка и процеса на осъществяване на строителни проекти в България.
Връзка с представители на списанието може да се осъществи директно чрез посоченото от списанието лице за контакт
неговият директор и главен изпълнител – г-н Kaveh Zarei, tel:+98 912 107 9552, e-mail: kave_zarei@yahoo.com
или чрез посолството на България в Техеран.

«Гидрокомпозит» (www.gidrokompozit.com) произвежда различни пластмасови изделия от полиамид, полиетилен, полипропилен, акрилонитрил съполимер, течен кристален полимер и т.н. Фирмата разполага с оборудването, което произвежда различни детайли на тегло от 5 грама до 2 килограма. Компанията търси партньори в България за продажба на продукция, посочена в приложение към писмото.    eng.....
Повече информация може да бъде потърсена от представители на централния офис на «Гидрокомпозит» (тел. +7 4822 4155 24; e-mail: info@gidrokompozit.com).

«Новахим» (www.novahim.com) произвежда различни пълнители, които се използват като основа за производството на полимерни материали, различни видове твърда пластмаса, PVC продукти, автомобилни гуми, лепила, покриви, подови настилки (линолеум), както и в производството на пигментен титанов диоксид, сондажни течности, различни строителни смеси, бетон и т.н.
Повече информация може да бъде потърсена от представител на «Новахим» Гузанов Игорь (тел. +7 4725 48 48 08; +7 4722 37 18 46; e-mail: novaxim@mail.ru; info@novahim.com).

Международен търг за изграждане на завод за отпадъци в гр. Мумбай, Индия

Немски инвеститор търси български изпълнител за реализиране на проект в Германия

Германската компания RST Projektentwicklung & Investment търси българска строителна фирма за изпълнение на мащабен проект. Изискването към потенциалната българска компания е да отговаря на германските изисквания и да изпълни строителството на обекта на цена до 1 300 Евро на квадратен метър. Повече информация можете да намерите в приложеното задание. Ако проявите интерес, моля свържете се с Стефан Йонков, Ръководител СТИВ-Берлин, wirtschaft@botschaft-bulgarien.de.

 

Търгове, обявени от индийската държавна компания „Brahat Heavy Electricals” Itd 

 

Интерес от установяване на бизнес контакти между непалски и български фирми

 

Изграждане на университетски комплекс в гр. Ербил, Република Ирак

 

Индонезия се интересува от създаване на малки и средни фирми в България

 

Информация за обявен търг от Министерството на строителството и благоустройството на Израел. Апликация

 

Fénycsatorna Ltd. (http://fenycsatorna.hu/en/).
Компанията разполага с изключителни права за осветителните системи Solarspot за Унгария и Северна България. В най-коро време планира стратирането на дистрибуцията за Северна България. За целта търси бизнес партньори, в лицето както на фирми так и на проектанстски бюра и др.
Моля да качите информацията на Вашата електронна страница както и да я разпостраните също до Вашите членове като потенциална бизнес възможност и търсене на партньорство.

За повече информация интересуващите се могат да отворят прикачения файл и да се обърнат към следното контактно лице и да разгледат посоченият сайт.

 

Покана за участие на български фирми в търг за разработване на находище на мрамор в Република Киргизстан

 

Фирма от Княжество Монако търси български партньори в областта на строителството

 

Белгийска фирма търси за партньори български фирми за покриви; фирми, които произвеждат защита от падане на сгради; фирми, които произвеждат професионално предпазно облекло

 

Покана за участие на български фирми в търг за разработване на находище на мрамор в Република Киргизстан

 

Рекорден брой фирми отиват да търсят партньори в Казахстан

 

 

 

Публикации на UNDP, EU във връзка с рехабилитационни дейности на 611 индивидуални жилища в осем общини на Босна и Херцеговина

 

От понеделник, 01.04.2019 г., Агенцията по заетостта стартира ...

 

BUSINESSEUROPE ПУБЛИКУВА РЕДОВНИЯ СИ ДОКЛАД „БАРОМЕТЪР ЗА ...