Третото издание на демонстрационното изложение за строителна, кариерна и минна техника StroMa Expo 2017.

 

                                                                                                                                                                      

 

Време е за шоу

На 13, 14 и 15 септември ще се проведе третото издание на демонстрационното изложение за строителна, кариерна и минна техника StroMa Expo 2017. Мястото отново е кариерата на МДЗ Балша, съвсем близо до София

Спектърът на продуктите и услугите, които ще видите ще бъде широк – земекопна, пътно-строителна, пътно-ремонтна, товарачна, кариерна, подемна и транспортна техника, резервни части, консумативи, лизинг и други подобни. Ще видите в действие верижни и колесни багери, багер-товарачи, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, минибагери и минитоварачи, валяци, самосвали и друга специализирана техника.

Сред машините, демонстрирани в работни условия, ще видите техника от премиум марки на производители от световния топ 10. Но няма да липсват и машини от ниския ценови сегмент – за всекиго ще има по нещо. Техниката ще бъде не само показана в действие от професионални оператори, но и заинтересуваните посетители ще могат също да изпробват желаната от тях машина на специално подготвените демонстрационни зони.

И нещо много важно - достъпът до StroMa Expo 2017 отново ще бъде безплатен за професионалисти след съответна регистрация - предварително на специалния сайт www.stromaexpo.bg или на място. Ако желаете да видите нови машини и модели от водещи марки и дори да ги изпробвате лично, или пък просто да се позабавлявате сред колеги и приятели, заповядайте при нас – това е истинското шоу за строителна техника!

Не се колебайте да ни се обадите за повече подробности! StroMa Expo 2017 се организира от Мечкуев Дизайн ЕООД и БТП - Българска Транспортна Преса ЕООД. Мечкуев Дизайн е фирма, специализирана в организиране, проектиране и изграждането в страната и в чужбина на панаирни участия. БТП - Българска Транспортна Преса е специализирана медийна фирма с печатни и онлайн издания (сп. КАМИОНИ, сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА, сп. ЛОГИСТИКА и други).

StroMa Expo 2017 се провежда със съдействието на Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ) и Камарата на строителите в България (КСБ).

НТСТ при ФНТСБ, МТИТС, АПИ, ББК“Пътища“, ФБТИ и НКСВ към КСБ ...

Целта на процедура „Ваучери за заети лица“ е повишаване на ...

На 4 юли 2017 година в „София Хотел Балкан“, гр. София ще се състои ...

На форума ще бъдат представени тенденциите и иновациите в сектора и ...

 

Във връзка с възникнали въпроси, относно реда за влагане в ...

#CedefopPhotoAward” е конкурс, организиран от СEDEFOP, Европейския ...

Първият международен бизнес форум „Бъдещата форма на сътрудничество ...

През септември и октомври Учебно-демонстрационният център за знания ...

СДРУЖЕНИЕ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА МАЛКИЯ И СРЕДНИЯ БИЗНЕС – 
ОБЕДИНЕНИ ...