Конференция “Резултати и добри практики oт изпълнението на Европейския фонд за стратегически инвестиции (ЕФСИ)”

Уважаеми членове на КРИБ,
Бихме искали да Ви поканим да вземете участие в конференцията “Резултати и добри практики oт изпълнението на Европейския фонд за стратегически инвестиции (ЕФСИ)”, организирана от г-жа Искра Михайлова, Председател на Комисията по регионално развитие към Европейския парламент, със съдействието на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България - КРИБ.
Конференцията ще се проведе на 11 май 2017 г. в София хотел Балкан от 10 ч. Моля да запазите тази дата във Вашата натоварена програма.
Конференцията ще бъде открита от г-жа Искра Михайлова - Председател на Комисията по регионално развитие към ЕП, г-н Кирил Домусчиев – Председател на КРИБ и Министърът на финансите на България (предстои потвърждение).
Изпълнителният директор на ЕФСИ г-н Вилхелм Молтерер ще представи дейността на Европейският фонд за стратегически инвестиции (план Юнкер) в подкрепа на бизнеса. Зам.-изпълнителният директор на ЕФСИ г-жа Илияна Цанова ще презентира успешни примери на ЕФСИ проекти. Марк Мауинни, директор на Европейския консултантски център за инвестиционни проекти, ще говори на тема „Как да разработим и представим проект за подкрепа от ЕФСИ“. Керстин Йорна, зам.-главен директор на ГД „Икономически и финансови въпроси“ на Европейска комисия, ще представи подкрепата на ЕС за инвестиции за растеж и заетост. Опитът на България и успешни примери ще представи д-р Кирил Величков, ръководител управление „Европейски проекти и финансови институции”, Си Банк ЕАД.
Изпращаме Ви проект на Програма на конференцията. Допълнително ще Ви изпратим окончателната програма.
Участието в конференцията е безплатно. Моля да потвърдите Вашето присъствие или на Ваш представител на имейл адрес office@ceibg.bg като изпратите името и длъжността на представителя на Вашата компания и информация за контакт. Ще бъдат допускани само предварително регистрирани участници предвид ограничения брой места.
С уважение,
Евгений Иванов
Изп. директор и член на УС на КРИБ

На 15-ти ноември за 19-та поредна година България ще отбележи ...

Дирекция "УССД" - МВР провежда пазарно проучване за възлагане на ...

Форум „Водна инфраструктура“ организиран от Австрийското посолство в ...

НТСТ при ФНТСБ, МТИТС, АПИ, ББК“Пътища“, ФБТИ и НКСВ към КСБ ...

Целта на процедура „Ваучери за заети лица“ е повишаване на ...

На 4 юли 2017 година в „София Хотел Балкан“, гр. София ще се състои ...

Заповядайте на Деня на отворените врати по енергийна ефективност и ...

Предстоящи обучения:

6-7 ноември 2017 г., 09:00 – 17:30 ч.: ...

Първият международен бизнес форум „Бъдещата форма на сътрудничество ...

През септември и октомври Учебно-демонстрационният център за знания ...

СДРУЖЕНИЕ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА МАЛКИЯ И СРЕДНИЯ БИЗНЕС – 
ОБЕДИНЕНИ ...